Törölköző nagykereskedés viszonteladóknak

Míg a szállodáknak jellemzően fehér frottír törölközőt kínálunk és szállítunk, addig a viszonteladóknak szélesebb palettán mozog kínálatunk. Különböző súlyú törölközőket, a szivárvány minden színében meg tudjuk festeni. Állandó készleten 20 színt tartunk, de igény szerint alakíthatók a törölközők árnyalatai. Frottír törölközőink jó nedvszívóak, a pici kéztörlőtől kezdve a hatalmas fürdőlepedőkig minden méretet gyártunk. Igény szerint lehetnek bordűrösek és simák. Törölköző kiskereskedések, uszodák, fürdők, szaunák és wellness központok kedvelt termékeik, a frottír törölközőink. 2020 második felétől szélesítettük törölköző kínálatunkat és új terméket vezettünk be a piacra. Megjelent törölköző nagykereskedésünkben a len és pamut alapanyagú kevertszálas törölköző. Kiváló termék, szép, természetes és jó nedvszívó.

INFINIZA.png

Egyedi gyártott törölközők

Megrendelőink igényei szerint egyedi gyártást is vállalunk. Ezeknél a megrendeléseknél létrehozhatunk egyedi színeket, szövött vagy hímzett mintákatEbben az esetben a frottír törölköző gyártásában meghatározunk egy minimális darabszámot, amit meg kell rendelni. 

Törölköző nagykereskedés szállodáknak, hotelellátóknak

A jó törölköző puha és jó nedvszívó. Ezért törölköző nagykereskedésként a legjobb minőséget gyártatjuk Törökországban, figyelembe véve vásárlóink igényeit. A szállodaipar megköveteli tőlünk, hogy erős, könnyen kezelhető törölközőket gyártsunk különböző vastagságú frottírból, különböző méretben. A szállodai törölközőket 16/1 és 20/2 változatban készíttetjük. Ezeket a frottír törölközőket kedvező áron tudjuk biztosítani, a mennyiségi vásárlóink részére, hisz cégünk  a

BayHome Kft egy törölköző nagykereskedés. A szállodai törölközőket megtalálod a szállodait textíliáknál.