Szállodai textil nagykereskedés

A BayHome Kft. szállodai textíliák nagykereskedésével foglalkozik. Szállodák, gyógyfürdők és vendéglátóipar részére forgalmazunk  magas követelményeknek megfelelő, frottír és pamutvászon termékeket.

A szállodai textiliák előnyei

A szállodai textíliák magas hőfokon moshatók, kopásállóságuk magas, hosszú életű termékek. Frottír törölközők és köntösök segítik a pihenni vágyó vendégek fürdő élményeit. A puha meleg köntösök és törölközők jó nedvszívó tulajdonsággal rendelkeznek. Szaunázáshoz pedig piké köntöst és piké törölközőt kínálunk. A pamut ágyneműhuzatok, paplanok és párnák kényelmes, nyugodt alvást biztosítanak a szállóvendégek részére. Kádkilépőket, matracvédőket is forgalmazunk különböző méretben és különböző díszítéssel. A szállodaipar egyik legfontosabb textilterméke a matracvédő, hisz ezzel meg tudjuk akadályozni a különböző szennyeződéseket az ágyon. A szállodai textileknél fontos a higiénia, ezért minden termékünket magas minőségben gyártatjuk, hogy sokáig használható, könnyen kezelhető terméket tudjunk biztosítani megrendelőinknek. A frottír termékeket 16/1 és 20/2 szálhurkolással készülnek.

A szállodai textíliák egyedivé tétele

A szállodai törölközőket, köntösöket és egyéb termékeket hímzésekkel, szövésekkel egyedivé tudjuk tenni. A különböző technikák  segítenek abban hogy a megrendelt termékek a vásárló arculatát tükrözzék.