Ágymatrac nagykereskedés

Matrac nagykereskedésünk szállodákat, viszonteladókat szolgál ki. Minden ágykeretbe tudunk matracot ajánlani, hisz öt méretben kínáljuk azt. Legkeresettebb méreteink: 90x200 cm, 100x200 cm, 140x200 cm, 160x200cm, 180x200 cm és 200x200 cm. A matracok kézműves technológiával készülnek, így használója hosszú évekig élvezheti azt.. Ennek köszönhetően 3-10 év garanciát tudunk adni a termékeinkre. A matracok jótékony hatással vannak a testre, ennek köszönhetően jó pihenést, tökéletes alvást biztosítanak. Matracaink alapanyaga között megtalálható a HR habos, a latex, a kókusz alapanyag, vagy a zsákrugós rendszer. Ezeket az exkluzív matracokat ugyanúgy szeretik a szállodák, mint a magánszemélyek. Kedvező árakkal kínáljuk ezeket a gyönyörű és praktikus matracokat.

Miért fontos a jó matrac?

Mivel életünk egyharmadát alvással töltjük, nem mindegy, hogy milyen matracot használunk. Fontos, hogy az alvás pihentető legyen, hisz egész napunkat befolyásolhatja. Nem is gondolnánk, de egy rossz matrac az egész napunkat tönkre teheti. Ezért fontos, hogy a matracunk a lehető legjobb legyen.  Nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő matracot, keressen rugós, hideghabos, kókusz, memory vagy visco matracot.

Számunkra fontos a minőség, ezért matrac kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy igazán pihentető alvást biztosítsanak és ortopédiai alátámasztásuk biztos támasza legyen a gerincnek, a vállnak és a deréknak. A megfelelő alátámasztásnak köszönhetően testünk frissen kezdheti a napot, nincs összetört érzése az embernek. A matracok huzata jellemzően levehető, mosható, így mindig tisztán tartható. Ezért mindig élmény benne az alvás.

A minőség garanciája

A gyönyörű, minőségi darabok széles méretválasztéka minden igényt kielégítenek.Öt különböző méretben forgalmazzuk a matracokat. A 90x200cm, 100x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm és a 180x200 cm az a méret, amit a vásárlók a legjobban szeretnek. Ezek a méretek sztenderd méretek, így bárhol vásárolt ágyat, a matracaink tökéletesen illenek majd bele. Termékeinkre gyártói jótállást adunk, ami matraconként változik de ez a garancia 3-10 év közé esik. Ellenőrzött minőség, divatos külső és kiváló ár jellemzi kínálatunkat. Próbálja ki, nem fog csalódni.